Bemutatkozás

A Tolnai Consulting Könyvvizsgáló és Könyvelő Kft. több éves könyvelési és könyvvizsgálati múltra visszatekintő társaság. Szolgáltatásainkat a számvitel és az adózás teljes területén végezzük. Ügyfeleink között egyaránt megtalálhatóak magánszemélyek, vállalatok, non profit szervezetek, továbbá költségvetési szervek. Stratégiai partnereinkkel együttműködve a vállalatirányítás minden területén tudjuk segíteni a velünk kapcsolatban álló ügyfeleket. Társaságunk tagja a Magyar Könyvvizsgálói Kamarának, nyilvántartási számunk 004141. Munkatársaink végzettségét tekintve okleveles közgazdászok, mérlegképes könyvelők, társadalombiztosítási ügyintézők, adótanácsadók, adószakértők és könyvvizsgálók alkotják. Munkatársaink között tudhatunk több olyan korábbi gyakornokot, akik korábban a gyakorlati idejüket nálunk töltötték, és a családias hangulat, a fiatalos környezet miatt a gyakornoki időt követően is a csapatunkban képzelték el a jövőjüket. A munkánk során megtapasztaltuk, hogy a fiatalabb generáció precizitása az idősebb korosztály szakmai tudását megfelelően kiegészíti. A közvetlenül társaságunknak dolgozó száma megközelíti a 20 főt.

A Tolnai Consulting azt a célt tűzte ki maga elé, hogy jelentősen megerősítse a könyvelési és a könyvvizsgálati szegmensét Magyarország területén.

Amennyiben úgy gondolja, hogy bármiben az Ön, vagy vállalkozásának pénzügyi támogatásában segítségére tudunk lenni, akkor forduljon hozzánk bizalommal.